vineri, 28 noiembrie 2014

Conviction (2010)

Gen: Biografic

Distributie: Hilary Swank, Sam Rockwell, Melissa Leo, Minnie Driver, Bailee Madison

Regizor: Tony Goldwyn [a mai regizat: The LAst Kiss(2006), Someone Like You...(2001), A Walk on the Moon(1999)]

Buget: 12.500.000 $
Incasari: 8.000.000 $

Nota Gealapa: 7.65
Metascore: 61/100

O tanara mama urmeaza facultatea de drept in incercarea ei de a gasi o solutie pentru a-si scoate din inchisoare fratele, condamnat pe nedrept la inchisoare pe viata.

Acest film este inca o dovada ca, atunci cand povestea este puternica, nu iti trebuie un buget urias pentru a avea un produs reusit. Acest film reuseste sa impresioneze fara efecte speciale, fara locatii de filmare extravagente si fara sange nuditate, sex sau gore. Tot ce are la dispozitie este o poveste foarte buna, care se intampla sa fie si adevarata.

Al doilea lucru pe care acest film il are este o distributie care s-a mulat perfect pe acest scenariu. Hilary Swank ar trebui sa fie numita Hilary Swag, pentru ca lasa senzatia ca a fost facuta pentru astfel de roluri dramatice in acre impresioneaza de fiecare data. Nici performanta lui Sam Rockwell nu este de neglijat. Si el are un rol destul de greu pe care l-a dus la capat onorabil.

Acest film a avut parte lui de controverse. Desi Betty Waters a fost foarte emotionata si a spus ca acest film este cat se poate de adevarat pentru ca "desi in realitate nu s-a intamplat fiecare scena prezentata, s-au intamplat in schimb toate emotiile din acest film", fiicele victimei reprezentate aici a dat-o in judecata pe Hilary Swank pentru ca nu a pus-o intr-o lumina mai buna pe mama lor. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!