luni, 3 noiembrie 2014

Date and Switch (2014)

Gen: Comedie

Distributie: Nicholas Braun, Hunter Cope, Dakota Johnson, Nick Offerman, Gary Cole

Regizor: Chris Nelson [a mai regizat: Ass Backwards(2013)]

Nota Galapa: 5.55
Metascore: 56/100

Doi prieteni care fac un pact pentru a-si pierde virginitatea inainte de absolvire, isi vad prietenia pusa la incercare cand unul dintre ei recunoaste ca este gay.

Acest film, asa fad cum este el, ridica totusi o problema, care pe mine cel putin, m-a pus pe ganduri. Cum ai reactiona daca cel mai bun prieten al tau ti-ar spune ca este gay? Eu unul, ca un homofob inrait care sunt, l-as renega pe viata. Revenind la film, desi abordeaza un subiect destul de ofertant, potentialul acestuia este irosit cu desavarsire, iar cliseele si momentele plictisitoare sunt cvasi-omniprezente. Rare sunt momentele cand acest film m-a facut sa zambesc.

Distributia nu este deloc ofertanta si este compusa din ilustri anonimi. Singura prezenta notabila, estea cea a Dakotei Johnson, care se descurca decent, ba mai mult, ne prezinta un ideal de partenera perfecta, intelegatoare, amuzanta si desteapta.

Producatorii filmului, stiind ca au mijloace limitate, au incercat sa compenseze prin abordarea unui subiect sensibil si la moda, cum este homosexualitatea, incercand astfel cumva sa ne faca sa ne simtim vinovati daca nu ne place acest film. Din fericire, planul a esuat. 

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!