miercuri, 26 noiembrie 2014

Hercules Reborn (2014)

Gen: Actiune

Distributie: John Hennigan, Christian Oliver, Marcus Shirock, James Duval, Dylan Vox

Regizor: Nick Lyon [a mai regizat: Bermuda Tentacles(2014), Bullet(2014), 4Closed(2013), Rise of the Zombies(2012), Zombie Apocalypse(2011)]

Nota Gealapa: 4.45

Un tanar soldat apeleaza ii cere ajutorul lui Hercule pentru a-si salva tanara mireasa din mainile unui rege tiran, dar descopera un erou decazut care traieste in exil.

Sunt trei filme cu Helcule in 2014 si mi se are putin cam mult deja. Acesta este primul dintre ele pe care il vad si aproape am certitudinea ca este si cel mai. Amatorisuml este evident in fiecare scena si pe masura ce timpul trece devine iritant. Acest film nu are nimic; nici actori, nici efecte, nici poveste, nici scenariu... nimic.


Distributia este plina de anonimi care probabil au participat la un casting tinut intr-o sala de forta. Asa zisii actori sunt mai tepeni decat un cadavru vechi de trei zile si mai multa sensibilitate am simtit in interpretarea lui Robocop. De acum incolo vor mai prind roluri doar ca figuranti in filme cu luta unde trebuie sa moara sangeros. CRed ca si parintii lor sunt rusinati si probabil ctaiva dintre ei au fost chiar dezmosteniti.

Daca actorul ala a putut sa isi spuna Hercule, atunci  ot si eu lejer sa spun despre mine ca sunt Emma Watson. Acest film este distractiv doar daca urasti filmele. Pot sa mai adaug la lista de defecte si greselile isotrice, atatea cate pot fi ele intr-un film cu Hercule. Hainele purtate de personaje reprezinta Roma antica si nu Grecia, locul unde se desfasoara actiune. Nici nu mai are rost sa mai vorbesc despre acest film pentru ca ma enervez din nou. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!