duminică, 23 noiembrie 2014

Extracted (2012)

Gen: Drama

Distributie: Sasha Roiz, Jenny Mollen, Dominic Bogart, Richard Riehle, Nick Jameson

Regizor: Nir Paniry [aflat la primul lung metraj]

Nota Gealapa: 6.70

Un om de stiinta, inventator al unei tehnici care permite accesarea memoriei altei persoane, ajunge intr-o situatie periculoasa cand intra in mintea unui dependent de heroina pentru a incerca sa afle daca acesta a comis o crima.

Doua lucruri i-au lisit acestui film ca sa fie unul cu adevart bun: un buget mai mare si, poate mai important, viziune. Un regizor cu mai multa experienta ar fi putut pune in scena un scenariu destul de bun si nu am fi avut parte de inceputul confuz  propus acum. Acum pare o varianta ieftina de la Inception. Trebuie sa ai destula rabdare pentru a ajunge partile interesante ale filmului, dar va asigur ca sunt si parti bune.

Distributia este semi-anonima, probabil tot datorita bugetulu redus, dar cei selectati s-au achitat de sarcini onorabil. Din pacate, nu putem remarca pe nimeni cu o interpretare mai rasarit; poate doar Dominic Bogart.

Daca incetam sa il comparam cu productiile hollywoodiene si il acceptam pentru ce este, adica un film indie, cu buget redus si bine scris, situatia nu mai pare asa gri. O schimbare neasteptata de situatie spre sfarsitul filmului asigura spectatorii ca vor pleca cu o ultima impresia buna si vor uita inceutul ezitant.

Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!