sâmbătă, 2 august 2014

Labor Pains (2009)

Gen: Comedie

Distributie: Lindsay Lohan, Luke Kirby, Chris Parnell, Aaron Yoo, Bridgit Mendler

Regizor: Lara Shapiro [a mai regizat: Disney's American Legends(2001)]

Buget: 10.000.000
Incasari: 6.000.000 $

Nota Gealapa: 5.70

O femeie minte ca este gravida pentru a-si pastra jobul. Cand vede ca incepe sa primeasca tratament preferential, incearca sa tina minciuna toate cele noua luni.

Intriga este interesanta, dar, din pacate, scenariul este deplorabil.Glumele sunt rasuflate, iar momentele in care acest film este amuzant se pot numara pe degetele de la o mana. Este inca un film in care regizorul, desi este femeie, ne prezinta femeile ca pe niste fiinte dispusa sa faca orice si sa minta oricat de mult pentru a-si atinge obiectivele.

Cand protagonista filmului si cel mai important nume din distributie este Lindsay Lohan, nu putem avea cine stie ce asteptari de la productia respectiva. Avand in vedere ca toti ceilalti membri ai distributiei sunt mult chiar si sub nivelul lui Lindsay Lohan, ma asteptam de la ea sa fure spectacolul, mai ales ca se pricpe la asta, dar nu a reusit sa straluceasca nici in aceste conditii.

Acest film exprima mediocritate in fiecare cadru si, cu siguranta, nu o sa doriti sa il vedeti si a doua oara. Initial, filmul a fost facut pentru cinema. A ajuns in salile de cinema doar in doua tari: Romania si Rusia. Dupa ce si-au dat seama cat de prost este, producatorii l-am ambalat ca si film de televiziune. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!