sâmbătă, 16 august 2014

The Life Before Her Eyes (2007)

Gen: Drama

Distributie: Uma Thurman, Evan Rachel Wood, Eva Amurri Martino, Gabrielle Brennan, Brett Cullen

Regizor: Vadim Perelman [a mai regizat: House of Sand and Fog(2003)]

Buget: 8.000.000 $
Incasari: 1.000.000 $

Nota Gealapa: 6.95
Metascore: 38/100

O femeie care a supravietuit unui eveniment tragic, se invinovateste si dupa 20 de ani pentru ce s-a intamplat in trecut, lucru care ii pune in pericol casnicia.

Este genul de film care nu iti da toate informatiile de la inceput si, pe masura ce peronajul principal isi aminteste anumite lucruri, mai primesti cate o bucata de puzzle. Incet, incet, lucrurile incep as aiba logica pentru ca, la sfarsit sa fii surprins total si sa se schimbe tot ce credeai ca stii pana atunci.

Nu sunt un mare fan al Umei Thurman, dar in acest film a facut o treaba foarte buna. Este cel mai mare nume din distributie si prestatia ei a confirmat toate asteptarile. Evan Rachel Wood reuseste si ea o interpretare foarte buna. Restul rolurilor au fost minore, dar au beneficiat de actori experimentati care au stiut exact cum sa le ofere credibilitate si sa le puna in valoare pe protagoniste.

Acest film are o puternica incarcatura emotionala. Finalul este surprinzator si confuz, dar odata ce veti intelege exact ce se intampla acolo, acest film va va parea cu atat mai bun. Trebuie sa porniti acest film cu o minte deschisa pentru ca nu va fi ce va asteptati sa fie.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!