luni, 18 august 2014

The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia (2013)

Gen: Horror

Distributie: Abigail Spencer, Chad Michael Murray, Katee Sackhoff, Morgana Shaw, Emily Alyn Lind

Regizor: Tom Elkins [aflat la primul film]

Buget: 9.000.000 $
Incasari: 1.000.000 $

Nota Gealapa: 6.05
Metascore: 26/100

O tanara familie se muta intr-o casa izolata in Georgia si afla ca nu sunt singurii locuitori ai acesteia. In curand descopera prezenta unui secret care ameninta sa ii distruga.

Acest film nu se abate de la reguli si, ma majoritatea contiunarilor este de o calitate net inferioara filmului original. Daca nu ati vazut primul film, este mai bine sa il vedeti direct pe acesta, pentru ca urmarindu-l pe primul va sunt deconspirate practic toate lucrurile interesante si din al doilea. Principiile sunt aceleasi in ambele filme: o multime de fantome, unele bune unele rele, iar cele bune trebuie ajutate sa se razbune pentru moartea nedreapta pe care au avut-o.

Distributia este tipica pentru filmele de groaza, adica niste actori de care nu a auzit nimeni, dornici de afirmare.Trebuie sa recunosc ca in acest film, totusi, unele fete sunt familiare, dar asta nu a crescut cu mult calitatea prestatiei artistice. Ce-i drept, si scenariul a pus de multe ori personajele in fata unor actiuni lipsite de orice logica.

Se simte, din pacate, lipsa de experienta a regizorului, care putea fi mai atent la numite detalii. Ar fi mai bine sa va ganditi la acest film luand in considerare doar partea din titlu de deupa cele doua puncte, pentru ca desi se recomanda ca o continuare a primului film nu are nici o legatura, decat tangentiala, ca si gen si mod de desfasurare a actiunii, cu acesta. In rest, este un film de sine statator, iar personajele si intamplarile de aici nu se leaga in nici un fel de primul film din serie.

Trailer:



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!