duminică, 3 august 2014

A Viking Saga: The Darkest Day (2013)

Gen: Aventura

Distributie: Gareth John Bale, Ian Dicks, Richard Elfyn, Lindsey Fickling, Paul Gamble

Regizor: Chris Crow [a mai regizat: Panic Button(2011), Devil's Bridge(2010)]

Nota Gealapa: 5

Intr-o epoca a violentelor si crimei, un tanar calugar trebuie sa duca intr-un loc sigur o carte sfanta si as scape de barbarii pagani care il urmaresc.

Acest film, teoretic, este inspirat din fapte reale. Realitatea nu avea cum sa fie mai plictisitoare de atat.Atmosfera este gri si sumbra iar actiunea avanseaza cu viteza unei testoase fara doua picioare. Singurele momente cand treasri sunt cele doua-trei scene cu adevarat scarboase.

Distributia este demna de un film de mana a doua. Actorii sunt necunoscuti si asa vor ramane si dupa acest film. Am vazut copii care se joaca de-a hotii si vardistii mai credibili decat protagonistii acestui film. urmarind acest film, ai senzatia ca la intrarea in platourile de filmare, actorii treceau printr-un scaner asemanator celor de pe aeroporturi, numai ca acesta detecta orice urma de sensibilitate si erai obligat sa o lasi afara.

Scenariul este scris ca o compunere de scoala generala si nu ajuta nici el la impresia generala asupra filmului. Nici macar afisul nu are nici o legatura cu ce se intampla. Va garantez ca nu vedeti nici un patratel in acest film. Aparent, am un fizic de razboinic viking. Vreau sa uit acest film cat mai repede. Trailer:



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!