marți, 19 august 2014

6 Souls (2010)

Titlu original: Shelter

Gen: Thriller

Distributie: Julianne Moore, Jonathan Rhys Meyers, Jeffrey DeMunn, Frances Conroy, Nate Corddry

Regizor: Mans Marlind [a mai regizat: Shed no Tears(2013), Underworld: Awakening(2012), Snapphanar(2006), Storm(2005)]

Buget: 22.000.000 $
Incasari: 1.000.000 $

Nota Gealapa: 6.70
Metascore: 28/100

Un doctor psihiatru descopera ca toate cele sase personalitati ale unui pacient de-al ei sunt victime ale unor crime; ea incearca sa afle ce se intampla inainte sa fie prea tarziu sa isi salveze familia.

Cu o intriga originala si un buget indestulator, era normal ca acest film sa fie unul reusit si agreabil, dar as spune ca asteptarile erau mai mari.Personajele sunt dezvoltate ijntr-un mod foarte istet, iar personajul negativ a fost creat cu mult minutiozitate.Atat de mult s-au concentrat pe el incat au neglijat alte detalii poate la fel de importante.

Desi protagonista acestui film este Julianne Moore, as spune ca adevaratul star este Jonathan Rhys Meyers, personajul negativ, caruia scenariul i-a permis sa se se lafaie intr-un rol numai bun pentru a-ti etala calitatile artistice. Juilanne Moore mi s-a parut obosita si fara chef cu o interpretare demna de Dana Scully, iar restul actorilor au avut roluri prea mici ca sa merite sa fie comentate.

Inceputul este greoi si actiunea sare dintr-un loc in altul pana se stabilizeaza si are o logica intr-un final. In ciuda acestui inceput si a catorva actiuni imposibil de explicat ale personajelor, per total, acest film poate fi catalogat ca o experienta pozitiva.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!