sâmbătă, 2 august 2014

The Host (2013)

Gen: SF

Distributie: Saoirse Ronan, Max Irons, Jake Abel, Diane Kruger, Marcus Lyle Brown

Regizor: Andrew Nicol [a mai regizat: In Time(2011), Lord of War(2005), S1m0ne(2002), Gattaca(1997)]

Buget: 40.000.000 $
Incasari: 128.000.000 $

Nota Gealapa: 6.60
Metascore: 35/100

Cand un inamic nevazut rapeste oamenii si le sterge memoria, amenintant disparitia omenirii, o tanara dispusa sa faca orice pentru a-i prteja pe cei dragi, dovedeste ca iubirea poate razbate in fata oricarui pericol.

Extraterestrii care sa distruga omenirea am tot vazut in filme. Cei din acest film sunt, cu siguranta, cei mai putin infricosatori si, cu toate astea, parca au fost cel mai aproape sa o distruga. Filmul este bunicel. Ce ii lipseste ca sa fie cu adevarat bun este lipsa de identitate. Accentul se pune cand pe partea SF cand pe dragoste, iar pana la final nu reusesti sa pui degetul pe un subiect principal.

Membrii distributiei sunt relativ necunoscuti dar si-au facut treaba foarte bine. Cateva interpretari sunt pline de sensibilitate si suficient de credibile. Din pacate, scenariul nu ajuta pe nimeni sa straluceasca cu adevarat pentru ca ii pune in dese randuri pe protagonisti in ipostaze in care este greu sa ai o interpretare credibila.

Este vizibil cu ochiul liber ca acest film este inspirat dintr-o carte, pentru ca unele scene sunt oarecum fortate si greu de realizat, pe cand intr-o carte imaginatia ta este propria limita. In ciuda partilor negative, gasesc acest film suficient de captivant si cred ca merita o vizualizare. Daca va plac povestile de dragoste sau extraterestrii interesanti o sa va placa si filmul. Daca sunteti genul Star Wars, nu sunt atat de sigur.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!