luni, 18 august 2014

3 Days to Kill (2014)

Gen: Actiune

Distributie: Kevin Costner, Hailee Steinfeld, Connie Nielsen, Amber Heard, Tomas Lemarquis

Regizor: McG [a mai regizat: Guilty(2013), Westside(2013), This Means War(2012), Terminator Salvation(2009), We Are Marshall(2006)]

Buget: 28.000.000 $
Incasari: 31.000.000 $

Nota Gealapa: 6.70
Metascore: 40/100

Un agent CIA aflat pe moarte incearca sa refaca relatia cu sotia si fiica lui dar ii este oferit un medicament experimental care ii poate salva viata numai daca ami accepta o ultima misiune.

Nu aveam cum sa ratez un film de actiune cu un fost James Bond. Nu pot sa spun ca am fost dezamagit,  dar nici nu am asistat la vreo capodopera a genului. Filmul are tot ce ii trebuie sa fie unul corect, dar nu are nimic care sa il ridice un nivel si sa il faca memorabil. Avem parte de cateva scene de actiune decente, un umor neasteptat de bun, dar si de o mana de clisee tipic americane.

Practic distributia este formata din Kevin Costner, Amber Heard si o multime de alte nume care nu mai conteaza. Kevin Costner inca poate fi credibil in rolul durului, dar au trecut anii si peste el. in plus, personajul l-a pus in anumite ipostaze in care este cam greu sa fii credibil. Pe de alta parte, nici el nu are calitatea artistica a unui Pacino, de exemplu. Amber Heard... arata pur si simplu superb... este bisexuala...si cam atat.

Acest film ar fi avut sanse sa fie unul credibil si respectat, dar cu costume duse la extrem, muzica de hipsteri, un cancer la creier care se extinde la plamani tratat printr-un lichid fosforescent, intr-o seringa din 1800 toamna, si-a cam eliminat orice sansa de reusita. Filmul nu va face parte din colectia voastra personala, dar merita vazut odata, fie si numai pentru peisajele frumoase din Paris.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!