vineri, 15 august 2014

The Brass Teapot (2012)

Gen: Comedie

Distributie: Juno Temple, Michael Angarano, Alexis Bledel, Billy Magnussen, Alia Shawkat

Regizor: Ramaa Mosley [aflata la primul lung metraj]

Buget: 900.000 $
Incasari: 10.000 $

Nota Gealapa: 6.55
Metascore: 39/100

Cand un cuplu descopera ca apar bani dintr-un ceainic de fiecare data cand se ranesc, cei doi trebuie sa cada de acord cat de departe sunt dispusi sa mearga.

Acest film este destul de bun, mai ales tinand cont de intriga absurda, desi originala si de bugetul infim pe crae producatorii l-au avut la dispozitie. Trebuie sa porniti acest film cu o minte deschisa si dispusi sa acceptati niste lucruri ilogice, pentru a va putea pune in pielea personajelor si a putea savura filmul, altfel o sa strambati din nas tot timpul.

Distributia nu este una stralucita, dar la acest buget minuscul nu puteam spera la monstri sacri. Chiar si asa, protagonistii nu sunt chiar niste debutanti si s-au descurcat onorabil sa dea viata unor personaje si actiuni in pielea carora este destul de greu sa te pui. Desigur, nu vor castiga vreun premiu, dar mai credibili de atat nu cred ca puteau sa fie.

Munca regizorala este si ea foarte buna, desi regizoarea se afla la debut. Dialogurile sunt interesante si amuzante. In plus, ce concluzie poti dori mai mult de la un film, decat aceea ca femeile si evreii sunt sursa tuturor relelor din lume? Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!