duminică, 31 august 2014

Epic (2013)

Gen: Animatie

Distributie: Amanda Seyfried, Josh Hutcherson, Beyonce Knowels, Blake Anderson, Aziz Ansari

Regizor: Chris Wedge [a mai regizat: Robots(2005), Ice Age(2002)]

Buget: 100.000.000 $
Incasari: 538.000.000 $

Nota Gealapa: 7.10
Metascore: 52/100

O adolescenta ajunge sa fie implicata in lupta dintre bine si rau ce se da in mijlocul unei paduri, inr-o lume fantastica si soarta razboiului depinde doar de ea.

Atunci cand faci un film de animatie posibilitatile sunt nelimitate cand vine vorba desre subiectul pe care sa il abordezi, astfel ca lipsa originalitatii nu prea are nici o scuza. daca totusi abordezi un subiect deja folosit de alte productii de gen, cum este si acest caz, trebuie sa te asiguri ca il realizezi cat mai aproape de perfetiune pana la cel mai mic detaliu. Din fericire, acest film are suficiente lucruri foarte bune, care te fac sa uiti ca nu e o tema noua si sa te concentrezi doar asupra actiunii, ersonajelor si a realizarilor tehnice.

Nume destul de importante si-au oferit vocile pentru a da viata acestor personaje dezvoltate si puse in valoare corespunzator, de un scenariu foarte bine scris. Printre multele personaje foarte bune, au scapat, insa, si cateva clisee ale acestui gen de filme, de exemplu un animal ciudat, uratel dar amuzant, pe modelul magarului din Shrek.

Asa cum promitea, acest film ne ofera o grafica virtuala excelenta, atentie la detalii si o lume imaginara absolut fantastica, dar asta poate fi motivul principal de a vedea acest film numai pentru un adult. un coil se va bucura cu siguranta de o aventura foarte amuzanta. Pentru ca totul sa se ridice la cele mai inalte standarde, numarul orelor totale de productie a acestui film a sarit de un milion. 


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!