joi, 14 august 2014

How to Make Love to a Woman (2010)

Gen: Comedie

Distributie: Josh Meyers, Krysten Ritter, Eugene Byrd, Ian Somerhalder, Lindsay Richards

Regizor: Scott Culver [aflat la primul lung metraj]

Nota Gealapa: 5.15

Un cautator de talente muzicale, isi da seama dupa un an de relatie ca nu reuseste sa isi satisfaca iubita in pat. Acesta incearca sa afle din diverse surse modul corect in care sa faca dragoste cu iubita lui.

Am vazut drame, filme de razboi si telenovele mai amuzante decat aceasta asa zisa comedie. Nu am mai vazut demult o adunatura atat de insemnata de clisee si de  glume fortate si rasuflate. Scenariul este atat de banal si slab incat pare ca a fost scris de un elev de liceu pentru o piesa de teatru de la un eveniment scolar.

Din pacate pentru acest film, singurii membrii ai distributiei care au o urma de talent au aparitii sporadice iar prestatiile protagonistilor aproape ca mi-au provocat lacrimi, atat de deranjante au fost. Eroina seama enervant de mult cu Paris Hilton, lucru care imi produce senzatia de a scuipa la fiecare replica a ei, iar actorul principal lasa aceeasi impresie pe care o lasa in toate filmele in care l-am vazut, aceea de debutant. Per total, nivelul de profunzime si credibilitate al interpretarilor din acest film este acelasi ca in filmele porno soft-core.

Acest film este orice altceva, numai comedie nu. Este groaznic de plictisitor. Originalitatea lipseste cu desavarsire iar impresia este ca scenaristul nu a facut aktceva decat sa copieze anumite pasaje din comedii de succes. In concluzie, daca intr-o zi va plictisiti si decideti ca cel mai bun lucru pentru a scapa de plictiseala este sa va dati cu capul de pereti timp de peste o ora, recomand cu incredere acest film.

Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!