duminică, 17 august 2014

Mama ei de tranzitie!?! (2011)

Gen: Comedie

Distributie: Cecilia Barbora, Mihai Bisericanu, Vasile Muraru, Valentin Teodosiu, Gabriel Spahiu

Regizor: Cristina Nichitus [a mai regizat: Si totul era nimic(2006), M.B.-Doamna cu trandafiri(2002), Liliacul infloreste a doua oara(1988), Padurea de fagi(1986)]

Nota Gealapa: 3.45

Intr-o zi de vara torida, strabatem Bucurestiul prin toate colturile, din perspectiva coanei Geta, patroana unei firme de termopane, care alearga in goana in disperata ei incercare de a aduna bani in aceasta plina criza.

Cuvantul "haos" nu descrie suficient de bine ce se intampla in acest film. Macar de ar fi fost un haos controlat, dar dupa jumatate de film deja am fost obosit de atatea personaje isterice care tipa si care reflecta, probabil, personalitatea regizoarei. Muzica proastea, imagine proastea, scenariu deplorabil, acest film are toate calitatile.

Distributia este unafoarte buna si echilibrata pentru un film romanesc, dar nici macar interpretarile bune ale unu Valentin Teodosiu, Gabriel Spahiu sau Vasile Muraru nu pot scoate acest film din mocirla. Scenariul este pur si imlpu mult prea slab pentru a mai putea face cineva ceva.

Asa prost cum e, cred ca acest film este cel mai bun film care a iesit din mainile acestei asa-zise regizoare. Nu are foarte multe filme la activ, dar acum stim si de ce se intampla acest lucru. La frecventa cu care scoate filmele, ma gandesc ca ea le sponsorizeaza in totalitate, pentru ca nu vad un om cu un dram de minte, acre a terminat macar patru clase, sa finanteze cu vreun leu proiectele acestei doamne. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!