marți, 19 august 2014

Ghost Month (2009)

Gen: Horror

Distributie: Marina Resa, Shirley To, Akiko Shima, Rick Irvin, Jerod Edington

Regizor: Danny Draven [a mai regizat: Reel Evil(2012), Dark Walker(2003), Deathbed(2002), Cryptz(2002), Hell Asylum(2002)]

Nota Gealapa: 4.05

O menajera se trezeste in mijlocul unei lumi plina de fantome razbunatoare, pentru ca, in fiecare an,  in a saptea luna a calendarului chinezesc spiritele primesc o zi libera din iad si se plimba pe pamant.

Acest film trebuie sa fie pe lista celor mai proaste zece filme horror din istorie. Amatorismul se vede in fiecare cadru. Intriga este atat de trasa de par incat nici copii din clasa pregatitoare nu ar putea sa creada asa ceva. Banii putini, ideile proaste si stafful neexperimentat nu aveau cum sa produca un film reusit. Am urmarit acest film in mijlocul zilei si, la zece minute dupa ce s-a terminat inca mai casc si ma lupt cu starea de somnolenta pe care mi-a provocat-o.

Nici nu stiu daca vreun membru al distributiei a avut pretentia sa ajunga actor vreodata sau sunt pur si simplu niste elevi care se plictiseau intr-o vacanta. Nu putem vorbi despre prestatia artistica a cuiva, pentru ca nici un participant, pentru ca actori nu pot sa ii numesc, nici macar nu se apropie de cuvantul arta. Senzatia mea a fost ca au stat tot timpul cu hartiile in fata si isi citeau replcile de pe ele.

Efectele sunt ingrozitoare, machiajul este oribil si, ce este cel mai rau, nu am tresarit macar odata in aproape doua ore de film.Dupa ce ca nu este original, mai este si previzibil si dupa zece minute stii exact ce se va intampla. restul filmului este doar o tortura lenta spre un final anuntat prematur. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!