miercuri, 20 august 2014

10 Years (2011)

Gen: Comedie

Distributie: Channing Tatum, Rosario Dawson, Chris Pratt, Jenna Dewan-Tatum, Justin Long

Regizor: Jamie Linden [aflat la primul lui film]

Incasari: 1.000.000 $

Nota Gealapa: 6.30
Metascore: 61/100

In noaptea reuniunii de zece ani de cand au terminat liceul, un grup de prieteni realizeaza ca nu s-au maturizat atat de mult cum credeau.

Acest film se recomanda a fi o comedie, dar este in aceeasi masura si o drama. Tocmai criza aceasta de identitate a facut ca filmul sa nu fie unul foarte bune, pentru ca nu a mers pana la capat cu nici una din cele doua abordari. A incercat sa impace ambele genuri dar nu a reusit decat partial.

Distributia este una de vis, iar prestatiile celor mai importanti actori sunt absolut la inaltime si au scos maximum din scenariul nu foarte bun care le-a fost pus la dispozitie. Totusi, parca pe Channing tatum nu il prinde rolul asta de sensibil. Avem parte de o alaturare de actori la care nu m-as fi gandit vreodata ca ar putea lucra impreuna, dar pana la urma asta este si ideea filmului: aceea de diversitate si de cat de diferiti suntem.

Povestea este una simpla si previzibila care nu ii ofera multe posibilitati de afirmare unui regizor, mai ales unul debutant cum este Jamie Linden. Coloana sonora este cel putin interesanta. Per total, filmul are o oarecare incarcatura emotionala si este relativ amuzant. Reuseste sa transmita partial aceste emotii dincolo de ecrane,d ar raman la parerea ca ar fi trebuit sa isi aleaga o singura directie si ar fi avut sanse mai mari de reusita.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!