luni, 18 august 2014

Hansel & Gretel: Witch Hunters (2013)

Gen: Actiune

Distributie: Jeremy Renner, Gemma Arterton, Peter Stormare, Famke Janssen, Pihla Viitala

Regizor: Tommy Wirkola [a mai regizat: Dead Snow 2: Red vs. Dead(2014), Kurt Josef Wagle og legenden om Fjordheksa(2010), Dead Snow(2009), Kill Buljo: The Movie(2007)]

Buget: 50.000.000 $
Incasari: 476.000.000 $

Nota Gealapa: 6.60
Metascore: 23/100

Hansel si Gretel sunt, practic, vanatori de recompense, care vaneaza vrajitoare prin toata lumea. Cand "luna sangerie" se apropie, fratii intalnesc o noua forma de rau si afla lucruri despre trecutul lor.

Un film inspirat dintr-o poveste pentru copii, cum vad ca este la moda in ultima vreme, nu are cum sa fie foarte bun.De originalitate nu poate fi vorba, iar filmul devine previzibil dupa primele zece minute. Efectele vizuale si imaginea excelenta sunt mereu in umbra povestii slabe si al unui scenariu penibil. Mai rau este ca urmeaza un sequel.

Actorilor din distributie nu avem ce sa le reprosam, in afara de faptul ca au acceptat sa apara in acest film. Nu stiu daca erau constienti ca nu te poti afirma ca o posibila vedeta de filme de actiune, aparand intr-o poveste de copii. In plus, au avut parte si de un scenariu penibil, care le-a oferit unele replici demne de telenovelele sud-americane.


In incercarea de a compensa infantilitatea, producatorii au exagerat putin cu impuscaturile, luptele si urmaririle pe ramuri de copaci. Asa a iesit un film care este in egala masura si fantastic si de actiune. Oricat incerci nu poti sa salvezi impresia dupa ce imi spui, de exemplu, ca Hansel are diabet pentru ca a mancat prea mult din casa facuta din dulciuri cand era mic. Exact. Ce mai conteaza parerea mea, cand se pare ca oamenii si-au dat oricum acceptul pentru acest film, iar cifrele de la box office surclaseaza incasrile multor film mult mia bune.

Daca va intrebati cate cadavre sunt in acest film, aflati ca sunt omorate fix 46 de personaje.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!