vineri, 8 august 2014

Melancholia (2011)

Gen: Drama

Distributie: Kirsten Dunst, Charlotte Gainsbourg, Kiefer Sutherland, Alexander Skarsgard, Brady Corbet

Regizor: Lars von Trier [a mai regizat: Nymphomaniac: Vol. 1(2013), Nymphomaniac: Vol. 2(2013), Antichrist(2009), The Boss of it All(2006), Manderlay(2005)]

Buget: 7.400.000 $
Incasari: 5.000.000 $

Nota Gealapa: 7.1
Metascore: 80/100

Doua surori isi vad relatia, care deja este pe butuci, amentintata de o noua provocare: o planeta este in pericol sa distruga Pamantul.

Este cu siguranta unul din cele mai ciudate filme pe care le-am vazut in ultima vreme, dar e genul ala de ciudatenie captivanta, de la care nu iti poti lua ochii, despre care nu intelegi nimic si ai impresia ca raspunsul care sa dea inteles intregului film nu mai vine odata.

Cu o distributie solida, acest film impresioneaza si prin interpretare nu numai prin ciudatenii. Kirsten Dunst face un rol excelent, desi are poate cel mai enervant personaj posibil. In plus, este o placere sa il vedem pe Kiefer Sutherland in orice altceva decat 24.

Acest film nu este pentru oricine. Daca nu aveti un dram de rabdare o sa inchideti filmul in primele trei minute, dar daca treceti peste inceputul greoi, o sa descoperiti o lume ciudata la inceput si palpitanta la sfarsit.  Ca punct negativ, as nota deconspirarea sfarsitului cam devreme. Acest film despre disperare, depresie si sfarsitul lumii va fi mai degraba apreciat de cei acre sunt interesati de partea artistica a unui film, de decorurile din cadre de felul cum este filmat si alte detalii de acest gen la care filmul de fata exceleaza.

Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!