marți, 5 august 2014

I Know Who Killed Me (2007)

Gen: Thriller

Distributie: Lindsay Lohan, Julia Ormond, Neal McDonough, Bonnie Aarons, Michael Adler

Regizor: Chris Sivertson [a mai regizat: All Cheerleaders Die(2013), Brawler(2011), The Best of Robbers(2006), The Lost(2006)]

Buget: 12.000.000 $
Incasari: 22.000.000 $

Nota Gealapa: 4.70
Metascore: 16/100

O tanara care a fost rapita este gasita, dar pretinde ca este alta persoana decat cea pe care a cautat-o toata lumea.

Un alt titlu bun pentru acest film ar fi "Cum sa iti pierzi aproape doua ore din viata". Turnura decisiva si momentul maxim de suspans care sunt inevitabile inca din primele zece minute intarzie o vesnicie, iar cand in sfarsit se intampla este mult prea tarziu pentru a mai ajuta cu ceva. In plus, informatia capital care schimba tot cursul filmului este atat de absurd, incat mai bine nu venea deloc.

Protagonista acestui film este Lindsay Lohan, care este pusa in ipostaza de a face ceva la care se pricepe foarte bine. Nu, nu trebuie sa fure, dar trebuie sa danseze la bara si este cam cel mai credibil lucru pe care il face in acest film. Restul actorilor au roluri atat de minore incat indiferent daca interpretarea lor este buna sau rea nu influenteaza in nici un fel impresia generala despre acest film.

Producatorii au incercat sa compenseze toate lipsurile cu niste scene fierbinti de sex, dar cand partii feminine a cuplului ii lipseste o mana si un picior, aceste scene nu mai au acelasi efect. Nisa pentru asa ceva este mult prea mica. Daca mai adaugati si niste scene gore care va vor face sa tresariti cu siguranta, puteti sa va faceti o idee cam despre ce are de oferit acest film.

Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!