sâmbătă, 2 august 2014

Branded (2012)

Gen: Fantastic

Distributie: Ed Stoppard, Leelee Sobieski, Jeffrey Tambor, Max von Sydow, Mariya Ignatova

Regizor: Jamie Bradshaw [aflat la primul lung metraj]

Incasari: 1.000.000 $

Nota Gealapa: 5.50
Metascore: 20/100

Intr-un viitor sumbru in acre marile corporatii controleaza oamenii si le dicteaza modul de viata, actiunile unui om duc la o lupta crancena intre fortele negre care incearca sa controleze planeta.

Mesajul pe care acest film incearca sa il transmita este unul laudabil, dar modul cum a fost pus in scena face foarte greu ca cineva sa ia in serios acest film. In prima parte, totul decurge normal. Actiunea avanseaza greu si plictisitor, dar intr-un mod serios, si acre te pune putin pe ganduri. Cand ritmul creste, o ia cu adevarat razna si nimic nu va poate pregati pentru ce urmeaza.

Desi sunt cateva nume cunoscute in distributia acestui film, prestatia artistica a tuturor este sub orice critica. Protagonistii sunt mai rigizi decat un cadavru de trei zile. Scenariul ii ingroapa si mai rau in mediocritate.Unele replici sunt pur si simplu ridicole.

Nici un om aflat in afara oricerei substante alcoolice sau halucinogene nu ar fi putut scorni de capul lui o asemenea ecranizare.Ce imi place este ca actinea se desfasoara in Rusia, considerata in acest film o tara din lumea a treia. Daca nu s-ar fi transformat totul intr-un desen animat la un moment dat, acesta ar fi putut fi un film destul de bun.

Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!