marți, 2 septembrie 2014

Man of Steel (2013)

Gen: Actiune

Distributie: Henry Cavill, Amy Adams, Michael Shannon, Diane Lane, Russell Crowe

Regizor: Zack Snyder [a mai regizat: Superman 75(2013), Sucker Punch(2011), Legend of the Guardian: The Owls of Ga'Hoole(2010), Watchmen(2009), 300(2006)]

Buget: 225.000.000
Incasari: 1.384.000.000 $

Nota Gealapa: 7.50
Metascore: 55/100

Un tanar fermier este fortat sa isi infrunte originea extraterestra pe care a tinut-o secreta, atunci cand Pamantul este invadat de membrii ai propriei sale rase.

Dupa zeci de ani in care a fost intorrs pe toate partile, pentru mine ramane un mister cum mai poate aborda cineva subiectul Superman si cum se poate bucura in continuare de atata succes. Cum necum, si aceasta productie a reusit sa produca valva si mi-a placut ana si mie, care aveam destule prejudecati si motivve inventate pentru a uri acest film. Este mult prea bine realizat, insa, pentru a fi carcotas. POvestea este buna si explicata pe indelete, iar bugetul urias a facut ca in fata ochilor nostri sa ajunga niste efecte grafice demne de toata admiratia.

Este filmul Superman cu cea mai solida distributie din '90 incoace. Si acest aspect a ajutat la impresia generala despre film. Remarcatii din punctul meu de vedere cunt Henry Cavill si Russell Crowe, desi acesta din urma, nu a avut un rol care sa ii permita mult tim pe ecran. Cavill a oferit maximum de credibilitate pentru un asemenea personaj.

Daca aveti alergie la CGI, s-ar putea sa strambati utin din nas, pentru ca numarul lor este sensibil mai mare decat in majoritatea filmelor. Eu o sa consider acest film placerea mea vinovata, nu o sa ma dezic de el, dar astept in continuare idei proaspete si fete noi. Prea avem aceiasi super eroi dintotdeuna. Adevaratii vinovati sunt cei din industria benzilor desenate, pentru ca nu sunt in stare sa produca un erou decent in zilele noastre si ies pe piata cu clovni gen Sportacus.

Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!