miercuri, 10 septembrie 2014

John Dies at the End (2012)

Gen: Fantastic

Distributie: Chase Williamson, Rob Mayes, Paul Giamatti, Clancy Brown, Glynn Turman

Regizor: Don Coscarelli [a mai regizat: Bubba Ho-Tep(2002), Phantasm IV: Oblivion(1998), Phantasm III: Lord of the Dead(1994), Survival Quest(1988), Phantasm II(1988)]

Incasari: 1.000.000 $

Nota Gealapa: 6.15
Metascore: 53/100

Un dealer neimportant imprastie un drog care te poarta in alte dimensiuni, al carui efect secundar este ca unii consumatori nu se mai intorc oameni. Responsabilitatea salvarii intregii lumi cade pe umerii a doi tineri fara nici un viitor.

Acesta este cel mai fara de sens film pe care l-am vazut de ceva vreme incoace. Am mai vazut filme fantastice, a caror actiune se desfasura in tot felul de lumi si unversuri paralele sau imaginare, dar care macar urmareau un fir logic. Acest film, insa, cred ca va da nastere unui nou gen de filme: cel absurd. Dureaza o eternitate pana piesele din puzzle incep sa formeze o imagine si pana acest film reuseste sa ofere un fir de logica si inteles intregii actiuni.

Distributia nu este stralucita deloc si, completata cu un scenariu aberant, au rezultat niste prestatii de toata jena, Singurul actor care reuseste sa scoata cat de cat capul din mocirla de rahat, desi are un rol minor, este Paul Giamatti.

Sa zicem totusi ca acest film poate nu este pentru oricine si se adreseaza unui public restrans, amator de astfel de filme. Recunosc ca are si cateva parti interesante, pe care nu o sa le enumar aici ca sa nu stric surpriza pentru cei putini care vor dori sa vada si ei filmul, dar din punctul meu de vedere... va recomand cartea.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!