marți, 30 septembrie 2014

Tokarev (2014)

Gen: Actiune

Distributie: Nicolas Cage, Rachel Nichols, Max Ryan, Michael McGrady, Peter Stormare

Regizor: Paco Cabezas [a mai regizat: Carne de neon(2010), Aparecidos(2007), Invasion Travesti(2000)]

Buget: 21.000.000 $

Nota Gealapa: 5.60
Metascore: 28/100

Cand fiica lui este rapita, un fost criminal isi reuneste fosta echipa pentru a-si face singur dreptate.

Intriga este una interesanta, dar, din pacate, povestea este pusa in scena intr-un mod total neplauzibil iar micile detalii inlatura orice urma de credibilitate a filmului. Aceasta productie nu ofera nimic special; nici unul din lucrurile binevenite in filmele de actiune: efecte speciale, urmariri de masini etc. Singurul lucru pozitiv este putina tensiune pe care o impartaseste din cand in cand.

Distributia este una versata, cu nume importante in industrie dar in care se remarca mai degraba ersonajele secundare. Nu pot sa imi dau seama cum Nicolas Cage inca mai pacaleste regizori ca este potrivit in rolul durului. In ultima vreme are si ghinionul de a participa numai in filme de rahat. Atata suprainterpretare nu am mai vazut decat in Betty cea urata. Din fericire, actorii distribuiti in rolurile suport pentru Cage pastreaza aparentele unei gasti imbatabile.

Aceasta versiune mai proasta a filmului Taken, este plina de clisee ale genului si de stereotipuri legate de mafie. Finalul nu exceleaza nci el la capitolul logica. Cred ca singurul motiv pentru care Cage a acceptat sa participe la proiect este faptul ca este un fan declarat al lui Paco Cabezas si al filmelor lui anterioare.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!