miercuri, 24 septembrie 2014

The Stepfather (2009)

Gen: Thriller

Distributie: Penn Badgley, Dylan Walsh, Sela Ward, Amber Heard, Sherry Stringfield

Regizor: Nelson McCormick [a mai regizat: Killing Kennedy(2013), Prom Night(2008), Global Frequency(2005), Control Factor(2003), Operation Sandman(2000)]

Incasari: 30.000.000 $

Nota Gealapa: 6.50
Metascore: 33/100

Un tanar care se intoarce acasa dupa ce a fost la o scoala militara o gaseste pe mama lui indrogostita de un barbat, care deja s-a mutat la ei acasa. Pe masura ce cei doi se cunosc mai bine, baiatul devine din ce in ce mai suspicios la adresa noului sau tata.

Filmul are o intriga interesanta, dar tot misterul este dezvaluit practic in primele cadre iar pana la sfarsit numaram minutele pana la un final absolut previzibil. Fara aceasta greseala, cred ca filmul ar fi fost mult mai interesant si invalui in mister. In plus, daca as fi femeie, as fi foarte revoltata dupa ce as vedea acest film pentru ca inteligenta feminina ne este prezentata ca o exceptie, in rst femeile fiind portretizate ca niste creaturi fara pic de minte si usor de manipulat.

Distributia are in componenta nume experimentate, care ne ofera interpretari corecte, fara sa de-a pe din-afara de talent si fara sa ne faca sa empatizam in totalitate cu vreun personaj. Ca sa fiu in aceeasi linie cu filmul, ii pot remarca doar e protagonistii masculini  ca avand interpretari putin peste restul membrilor distributiei.

Per total, filmul nu impresioneaza, poate pentru ca noi inceem sa avem asteptari din ce in ce mai mari de la filme. Acesta, nu are deloc un aer modern si aduce mai degraba a thriller din anii '50. Ca aspect pozitiv trebuie sa amintesc ca filmul nu apeleaza la scene sexuale sau sangeroase exagerate doar pentru a mai atrage o nisa de oameni. Din acest punct de vedere filmul poate fi vizionat cu toata familia si va fi, dupa ce trageti linie, o exerienta agreabila.Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!