luni, 29 septembrie 2014

Smiley Face (2007)

Gen: Comedie

Distributie: Anna Farris, John Krasinski, Adam Brody, Danny Masterson, Jane Lynch

Regizor: Gregg Araki [a mai regizat: White Bird in a Blizzard(2014), Kaboom(2010), Mysterious Skin(2004), This is How the World Ends(2000), Splendor(1999)]

Incasari: 10.000 $

Nota Gealapa: 6.15
Metascore: 71/100

O tanara actrita are o serie de aventuri esuate, dupa ce mananca briosele speciale ale colegului ei de camera.

Desi pare o idee interesanta pentru o comedie, care ofera destule posibilitati, aceasta poveste este pusa in scena intr-un mod lamentabil care a transformat acest film intr-unul de duzina. Actiunea nu are inceput, nu are logica, nu are un sfarsit sau un deznodamant. Singurele lucruri bune sunt cele cateva scene amuzante pe care le ofera.

Distributia este formata din nume cunoscute, dar nu foarte importante in industrie. Interpretarile sunt in nota filmului, adica mediocre. Protagonista, cunoscuta din filme ca Scary Movie, are acelasi gen de interpretare si aici, numai ca acum, nefiind ceva nou, prestatia ei este de-a dreptul iritanta si ma face sa cred ca nu este in stare sa duca la capat un alt fel de rol.

Pentru ca tot filmul se concentreaza in jurul unui personaje si unei protagoniste slabe, restul actorilor au beneficiat de personaje insuficient dezvoltate si nu li s-a oferit vreo sansa reala de a contribui pozitiv la acest film. Singurul lucru interesant este vocea de povestitor a lui Roscoe Lee Browne.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!