duminică, 7 septembrie 2014

Delivery Man (2013)

Gen: Comedie

Distributie: Vince Vaughn, Chris Pratt, Cobie Smulders, Andrzej Blumenfeld, Simon Delaney

Regizor: Ken Scott [a mai regizat: Starbuck(2011), Les doigts croches(2009)]

Buget: 26.000.000 $
Incasari: 105.000.000 $

Nota Gealapa: 6.70
Metascore: 44/100

Un barbat care nu a realizat nimic in viata, afla ca este tatal biologic pentru 533 de copii, dupa ce a donat sperma in tinerete. Acum trebuie sa se hotarasca daca sa isi dezvaluie identitatea, cand 142 dintre acestia il dau in judecata pentru a afla cine este.

Ideea este una cel putin interesanta si vine la pachet cu un scenariu decent care ofera destule scene amuzante si interesante. Totusi, bugetul destul de mare pentru un film de comedie, ar fi permis acestui film sa treaca la alt nivel si sa fie cu adevarat bun, dar asta nu se intampla. Anumite scene sunt prea cuminti si lasa senzatia ca regizorul sa temut sa faca ceva cu adevarat controversat.

Distributia este ok pentru un asemenea film. Vince Vaughnm care in ultima vreme a avut roluri constant bune, are o evolutie in nota lui obisnuita, adica ok, credibil dar fara sa straluceasca. Cand el este protagonist stii exact la cesa te astepti si niciodata nu speri ca vei urmari vreo capodopera. As vrea sa il vad pe Vince Vaugh si in alte roluri decat cele de adult imatur cu care ne-a obisnuit.

Filmul este varianta americana a filmului frantuzesc mai reusit numit Starbuck, produs de acelasi regizor. Inceputul este unul tipic cu Vince Vaughn in rolul care l-a consacrat dar se transforma repede intr-o poveste sentimentala. Chimia pe care Vaughn o are cu Chris Pratt ajuta si ea foarte mult la credibilitatea povestii. Acesta din urma a trebuit sa se ingrase 30 de kilograme pentru acest rol.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!