sâmbătă, 6 septembrie 2014

Flowers in the Attic (2014)

Gen: Drama

Distributie: Heather Graham, Ellen Burstyn, Kiernan Shipka, Mason Dye, Ava Telek

Regizor: Deborah Chow [a mai regizat: The High Cost of Living(2010)]

Nota Gealapa: 6.75

Dupa moartea neasteptata a tatalui lor, patru copii sunt nevoiti sa suporte tratamentul crud al unei bunici nemiloase.

Acest remake al filmului cu acelasi nume din anii '80, desi este o idee mai bun decat originalul, in continuare da senzatia de film neterminat, care ar fi putut fi foarte, foarte bun. Cu putin curaj de a duce la alt nivel anumite scene si actiuni, acest film ar fi socat cu adevarat si ar fi ramas memorabil. Asa, insa, este doar un film ok, pe care il veti uita in maxim o saptamana dupa ce os a il vedeti.

Distributia este destul de importanta si acest lucru a ajutat utin nota finala a filmului. Desi nu este in rol principal, Heather Graham este din nou foarte credibila in rolul de psihopata. Se pare ca acest gen de roluri i se potrivesc suspect de bine. Per total, nu cred ca au fost alese numele cele mai potrivite. Unii actori pur si simplu nu s-au potrivit cu decorul si cu timpul trecut in care se desfasura actiunea. Ma asteptam ca cineva sa scoata la un moment dat un telefon si sa faca un selfie cu drama prin care trece.

Cand actiune ajunge intr-un punct mort, regizoarea trebuia sa gaseasca ceva de facut pentru atrezi sectatorii din amorteala. Solutia ei a fost incestul, la inceput sugerat, iar mai apoi declarat. Desi nu avem parte de scene explicite in acest sens, numai ideea de incest, subiect tabu dintotdeauna, mai resusciteaza filmul putin. principala problema a acestui film este lipsa de credibilitate. Multe dintre actiuni sunt lipsite de orice logica si solutii de rezolvare a problemei principale din film, sunt prezente la tot pasul si observabile chiar si de mintile mediocre ca a mea.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!