vineri, 5 septembrie 2014

Dance of the Dead (2008)

Gen: Comedie

Distributie: Jared Kusnitz, Greyson Chadwick, Chandler Darby, Carissa Capobianco, Randy McDowell

Regizor: Gregg Bishop [a mai regizat: V/H/S: Viral(2014), The Other Side(2006)]

Nota Gealapa: 6.25

In noaptea balului de absolvire al unui liceu dintr-un orasel de provincie american, zombie invadeaza orasul si singura speranta de salvare sunt cei care nu au ajuns la bal din cauza ca nu au avut cu cine sa mearga.

Am ajuns intr-un punct al cinematografiei in care nu mai poti face un film cu zombie decat daca il faci intr-un mod ironic. Asta face si acest film si, pe alocuri, ii iese foarte bine. Nenumaratele clisee si greseli obisnuite din filmele cu morti vii sunt prezente, insa, si aici din abundenta, ceea ce impiedica filmul sa fie cu adevarat bun. Nici scenariul nu este cel mai amuzant posibil.

Distributia este plina de ilustri necunoscuti dornici de afirmare, dar si din cateva fete familiare din alte filme mediocre. Absolut mediocre sunt si toate interpretarile de aici, cu "ajutorul" unui subiect greu de scos la capat si al unui scenario slabut.

Desi filmul nu este chiar cel mai rau, sunt si alte comedii mai bune pe piata cu niste zombie mai interesanti. Un exemplu este Shaun of the Dead. Zombie melomani din acest film sunt la fel de prosti ca intotdeauna, dar parca sunt mai rapizi si mobile decat in alte filme. In plus, se pare ca sunt si melomani. Filmul are cateva scene grafice destul de reusite si explicite care mai salta putin nota, dar nimic memorabil. Il veti uita in maxim trei zile.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!