miercuri, 24 septembrie 2014

My Sassy Girl (2008)

Gen: Romantic

Distributie: Elisha Cuthbert, Jesse Bradford, Austin Basis, Chris Sarandon, Jay Patterson

Regizor: Yann Samuel [a mai regizat: The Great Ghost Rescue(2011), La guerre des boutons(2011), L'age de raison(2010), Jeux d'enfants(2003)]

Nota Gealapa: 7.25

Un barbat sensibil (baiatul mamei), care are toata viata planificata, ajunge sa fie simpatizat, indragit si mai apoi parasite de cea mai evaziva femeie din istoria femeilor.

Filmul ne prezinta o poveste de dragoste ciudata, de multe ori ilogica si de neinteles, dar in acelasi timp, intr-un mod ciudat, foarte agreabila. Desi incearca sa iasa cat de cat din tipare, nu scapam in totalitate de cliseele clasice ale filmelor de gen.

Distributia, desi nu se bucura de prezenta vreunui monstru sacru al cinematografiei, contine destule nume sufficient de experimentate pentru a oferi credibilitate personajelor siasistam la cateva interpretari corecte, in ciuda unei lipse de compatibilitate intre cei doi protagonisti.

Filmul este un remake, deci, din start, nu putem veorbi de originalitate, dar chiar daca ne prefacem ca ar fi un film nou, datorita prezentei cliseelor de care aminteam mai sus, senzatia este tot de film tipic de dragoste. Ca parte pozitiva, spre deosebire de alte productii de gen, acest film transmite si un mesaj, pe care nu o sa il dezvalui aici, ca sa va fac sa va uitati la film. Trailer:

Trailer Preview for My Sassy Girl on TrailerAddict.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!