joi, 18 septembrie 2014

Grave Encounters (2011)

Gen: Horror

Distributie: Ben Wilkinson, Sean Rogerson, Ashleigh Gryzko, Merwin Mondesir, Juan Riedinger

Regizor: Colin Minihan [a mai regizat: Extraterrestrial(2014)]

Buget: 1.000.000 $

Nota Gealapa: 6.65
Metascore: 33/100

Pentru a realiza un episod al unei emisiuni care incearca sa gaseasca fantome, o echipa de productie se incuie este noapte in intoeriorul unui ospiciu abandonat, despre care se banueste a fi bantuit.

O sa incep cu defectul principal al filmului, si anume ca este filmatr gen reality show, ceea ce insufla saracie de la inceput si scade asteptarile instantaneu. Partea buna este ca, avand asteptarile reduse spre zero, atunci cand apar scenele bune o sa fiti extrem de placut surprinsi. Sunt cateva momente care te vor face sa tresari fie de spaima, fie de scarba. O alta calitate a acestui film este ca a fost produs de canadieni si nu are nimic de a face cu Hollywoodul.

Distributia este alcatuita din nume semi-anonime care nu se remarca rin nimic, dar nici nu au prestatii foarte proaste. Ei ne ofera maximum ce se poate asteta de la un film reality show. Ce-i drept, bugetul extrem de redus al filmului, nu a permis cooptarea de actori cat de cat profesionisti si in rolurile secundare, ceea ce creeaza o discrepanta si o lipsa de chimie intre personaje.

Ca si parte negativa a scenariului as spune ca nu ofera concluzii si nu este vorba neaarat despre deznodamantul final, dar, pe parcurs, se intampla anumite lucruri si dispar anumiti oameni iar explicatiile si cu privire la "ce" si "de ce" li se intampla lipsesc cu desavarsire.

Va recomand sa nu ocoliti acest film, daca nu cautati neaparat originalitate. Filmul imprumuta idei din alte filme horror de succes, dar nu le foloseste ieftin. Regizorul creste tensiunea excelent pana la momentele de groaza, ajutat si de un decor de-a dreptul sinistru. 


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!