marți, 30 septembrie 2014

Transformers: Age of Extinction (2014)

Gen: SF

Distributie: Mark Wahlberg, Nicola Peltz, Jack Reynor, Stanley Tucci, Kelsey Grammer

Regizor: Michael Bay [a mai regizat: Pain & Gain(2013), Transformers: Dark of the Moon(2011), Transformers: Revenge of the Fallen(2009), Transformers(2007), The Island(2005)]

Buget: 210.000.000 $
Incasari: 1.913.000.000 $

Nota Gealapa: 6.55
Metascore: 32/100

Un mecanic si familia lui se alatura autobotilor, cand acestia sunt vanati de un vanator de recompense din alta lume.

Aceasta trilogie confirma regula aproape oricarei trilogii, si anume ca cu cat inaintam in serie, filmele sunt din ce in ce mai slabe. Acesta este cu siguranta cel mia prost film al seriei Transformers. Dureaza aproape trei ore, dar cate lute intre roboti sa suporti? Chiar si asa, efectele si anumite scene sunt foarte bune. Este aproape imposibil sa o dai in bara total, cand ai pe mana un buget colosal. In ciuda sumei aberante de bani avuta la dispozitie, se simte criza si la Hollywood, altfel nu ar fi avut ce sa caute in china pentru filmari. Partea proasta e ca se pare ca va urma inca o continuare, care probabil va fi si mai slaba.

In distributie vad o imbunatatire, fata de celelalte filme, in sensul ca de aceasta data macar avem de a face cu barbati adevarati, care reusesc sa fie credibili in postura de duri, atat de credibil cat poti fi intr-un film cu roboti extraterestri. Era doar o chestiune de timp pana Mark Wahlberg, care e pe cale sa monopolizeze Hollywoodul, sa ia o bucatica si din aceasta franciza. Macar isi face singur cascadoriile.

Ce este foarte sacaitor, este plasarea de produse aproape la fiecare scena. Cadre lungi in care protagonistii beau diverse branduri de bere sau sucuri, americani sau asiatice, anouri publicitare cu masini pe toate cladirile etc.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!