duminică, 28 septembrie 2014

Battle of the Year (2013)

Gen: Musical

Distributie: Josh Holloway, Laz Alonso, Josh Peck, Caity Lotz, Chris Brown

Regizor: Benson Lee [a mai regizat: Planet B-Boy(2007), Miss Monday(1998)]

Buget: 20.000.000 $
Incasari: 26.100.000 $

Nota Gealapa: 5.90
Metascore: 29/100

Batalia anului atrage cele mai bune echie din intreaga lume, dar americanii nu au mai castigat de 15 ani. Ei se hotarasc sa adune cei mai buni dansatori din intreaga tara si sa aduca trofeul unde ii este locul.

Originalitatea este zero la acest film. Nici macar miscarile de dans nu sunt cele mai interesante pe care le-am vazut. In plus, acest subiect tinde sa se arda mai repede decat altele despre care se fac filme incontinuu. Pana la urma cate filme cu break dance, street dance sau orice altfel de dans sa vezi, mai ales ca in toate avem parte de cate o echipa de oameni care nu se inteleg, apoi devin cei mai buni prieteni si odata cu asta si cei mai buni dansatori.

Distributia nu este una stralucita si nimeni nu iese in evidenta printr-o interpretare notabila. Asa cum am mai spus, este greu sa gasesti dansatori care sa fie buni actori, sau actori care sa fie buni dansatori. Peste toti este Chris Brown, care este la fel de enervant ca si in realitate.

Desi scenariul propune o multime de personaje, care, din lipsa de timp, nu au fost dezvoltate suficient, filmul are totusi un fir logic. Cateva din miscarile de dans sunt si ele bune si cam la asta se rezuma partile bune ale acestui film. Cei care sunt ahtiati dupa filmele cu battleuri de dans, pentru ca ma gandesc ca exista o nisa si pentru asa ceva, il vor indragi; restul, mai putin.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!