sâmbătă, 20 septembrie 2014

Spiders (2013)

Gen: Thriller

Distributie: William Hope, Shelly Varod, Brian Hankey, Patrick Muldoon, Sydney Sweeney

Regizor: Tibor Takacs [a mai regizat: Bunks(2013), Meteor Storm(2010), Lies & Illusions(2009), NYC: Tornado Terror(2008), Meha Snake(2007)]

Buget: 7.000.000 $

Premii:
- Best Director, 3D Film Festival, 2012
- Best Native 3D Feature Film (non-animated), 3D Film Festival, 2012

Nota Gealapa: 4.65

O statie spatiala ruseasca se prabuseste in tunelul metroului din New York si astfel se descopera o specie de paianjeni veninoosi care in contact cu oxigenul devin uriasi si creeaza haos in oras.

Intriga acestui film este mai slaba decat Gabriela Szabo cand era in activitate. Nu poti sa vii sa imi spui ca niste paianjeni, indiferent de ce mutatii au suferit si ce experimente s-au facut pe ei, au supravietuit 30 de ani in spatiu si, apoi, si unei caderi pe pamant si reactia mea de spectator sa fie: ba esti prost? asta chia se poate intampla.

Distributia este compuse din destule nume cunoscute. Din pacate, sunt nume cunoscute tot din acest gen de filme proaste, asa ca nu poate fi vorba de vreo interpretare reusita cand ai de a face cu scenariu infantil si ilogic si cu actori lafonati in acest gen de filme. Singurul care nu a fost penibil si da impresia ca a urmat macar un curs de actoria la un moment dat in vata lui este Patrick Muldoon.

Filmul are cateva efecte interesante, dar care isi pierd din valoare atunci cand, de exemplu, tu ca grafician faci un mega paianjem super fioros, iar sunetistul vine dupa tine si il face sa raga ca un leu sau sa urle ca un elefant. Probabil ca daca l-as fi vazut in 3D, cum a fost recomandat de producatori, as fi fost impresionat de efecte si nu as mai fi fost atat de carcotas; nu se stie.

Oricat de proaste ar fi aceste filme ieftine cu monstri se pare ca ajung periodic sa vad cate unul; cred ca sunt placerea mea vinovata. As putea sa le compar cu masturbarea: nu este la fel de buna ca originalul, te incearca un sentiment de vina dupa ce termini, dar, cumva, din cand in cand, este necesara. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!