miercuri, 3 septembrie 2014

StreetDance 3D (2010)

Gen: Drama

Distributie: Nichola Burley, Richard Winsor, Ukweli Roach, Frank Harper, George Sampson

Regizor: Max Giwa [a mai regizat: Walking on Sunshine(2014), StreetDance 2(2012)]

Incasari: 59.300.000 $

Nota Gealapa: 6.90

Pentru a castiga campionatul national de street dance, o trupa este nevoita sa danseze impreuna cu niste balerini de la o scoala renumita, pentru a avea un loc unde sa faca repetitii.

Filmul este varianta britanica de la Step Up. Copiaza foarte multe aspecte ale povestii si doar cateva mici detalii difera. Din acest motiv filmul este lipsit de originaliate si cu un final pe care il poti anticipa dupa primele trei minute din film. Atunci de ce sa te mai uiti? Pentru ca seri ca filmul sa iti ofere niste reprezentatii de dans interesante si sa auzi muzica buna. Din fericire, la acest capitol filmul nu dezamageste deloc si avem parte de cateva numere de dans destul de spectaculoase.

Nu stiu cati din membrii distributiei sunt actori si cati dansatori. Cert este ca la acest gen de film este greu sa remarci pe cineva, pentru ca este aproape imposibil sa faci un dansator profesionist sa fie si un bun actor. Cei care au fost distribuiti in acest film fac o treaba onorabila totusi.

Daca Step Up, consider ca bate la fund acest film din punct de vedere dans, chiar daca si acesta are momentele lui, producatorii StreetDance au reusit sa faca povestea sa fie mai credibila si sa curga putin mai logic. Acesta a fost filmul cu cel mai mare succes la box office in Marea Britanie in anul 2010, depasind filme ca Robin Hood sau Prince of Persia.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!