sâmbătă, 6 septembrie 2014

The Notebook (2004)

Gen: Dragoste

Distributie: Gena Rowlands, James Garner, Rachel McAdams, Ryan Gosling, Kevin Connolly

Regizor: Nick Cassavetes [a mai regizat: The Other Woman(2014), Yellow(2012), My Sister's Keeper(2009), Alpha Dog(2006), John Q(2002)]

Buget: 29.000.000 $
Incasari: 199.100.000 $

Nota Gealapa: 8.50
Metascore: 53/100

Un tanar sarac se indragosteste de o fata bogata si ii reda acesteia senzatia de libertate. Nu dureaza mult, insa, ana diferentele sociale dintre ei reusesc sa ii desparta.

Nu sunt un mare fan al filmelor de dragoste, dar daca tot trebuie sa vad unul, cam asa trebuie sa arate. Povestea este foarte puternica, emotionanta si credibila si a fost pusa in scena in mod exemplar. Actiunea se desfasoara in doua planuri temporale si nu reusesc sa ma hotarasc care dintre ele este mai emotionant.

Distributia beneficiaza de nume importante, care, ajutate de un sceanariu foarte bune, au reusit interpretari excelente. Ryan Gosling, desi sobru ca de obicei reuseste aici un rol foarte bun, dar adevaratul star care emotioneaza cu adevarat, desi cu un rol mai mic, este James Garner.

Am pornit acest film plin de prejudecati, cu gandul ca voi vedea inca o poveste siropoasa si plictisitoare. Din fericire, m-am inselat. Acest film va va umple de sentimente pozitive, veti empatiza cu personajele si de fiecare data cand se intrerupe povestea o sa va enervati putin. Poate singura parte negativa a filmului este lungimea destul de mare, dar nici nu veti simti cand va trece timpul. Chiar daca nu va plac povestile de dragoste si filmele romantice puteti sa va uitati la acest film cu incredere pentru ca va va placea oricum.

Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!