vineri, 26 septembrie 2014

The Barrens (2012)

Gen: Horror

Distributie: Stephen Moyer, Mia Kirshner, Allie MacDonald, Peter DaCunha, David Keeley

Regizor: Darren Lynn Bousman [a mai regizat: Angelus(2014), The Devil's Carnival: Alleluia!(2014), The Devil's Carnival(2012), 11-11-11(2011), Mother's Day(2010)]

Nota Gealapa: 5.15

Un tata isi duce sotia si cei doi copii intr-o excurise cu cortul si ajunge sa creada ca familia ii este bantuita de un mostru din legendele locale cunoscut sub numele de Diavolul din New Jersey.

Filmul are o intrige foarte slaba, pusa in scena intr-un mod la fel de subtire si anostcare tradeaza in fiecare cadru si o oarecare insuficienta materiala. Producatorii au incercat sa faca din acest film si unul psihologic care sa deuteze spectatorii intr-un mod pozitiv, dar s-au sabotat singuri cu un inceput care tradeaza in mare masura deznodamantul. Chiar si asa, filmul primeste nota de trecere din doua motive.

Primul este interpretarea lui Stepphen Moyer, singurul membru al distributiei care are o interpretare reusita. Straduinta lui de a ridica filmul este vizibila in fiecare scena, dar din pacate nu este suficienta pentru a schimba impresia generala. Restul numelor au fost relativ anonime inainte de aparitia in acest film si au ramas la fel pana in ziua de azi.

Al doilea motiv pentru care filmul rimeste nota de trecere este finalul, care te pune pe ganduri si te face sa te indoiesti de ce este real sau nu, asta in ciuda unui inceput care, asa cum spuneam mai sus, dezvaluie in mare masura deznodamantul. Ar trebui ca producatorii de la Hollywood sa caute si alte legende populare americane cu monstri si sa mai vedem si noi filme horror originale. Parca sunt prea multe remakeuri pe piata. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!