luni, 22 septembrie 2014

The Final (2010)

Gen: Thriller

Distributie: Marc Donato, Jascha Washington, Whitney Hoy, Justin Arnold, Lindsay Seidel

Regizor: Joey Stewart [aflat la primul lung metraj]

Buget: 1.000.000 $

Nota Gealapa: 5.95

Un grup de elevi nepopulari se razbuna e colegii lor care ii chinuie in fiecare zi.

Un fel de Razbunarea tocilarilor varianta horror, acest film este plin de bune intentii, dar realizarea este precara. Desi incearca sa scuze prezenta tuturor cliseelor din filmele horror, facandu-le parte din poveste, acestea sunt in continuare la fel de deranjante ca in orice alt film.

Distributia este plina de ilustri necunoscuti de care veti mai auzi in aceeasi masura in care mai auziti azi de trupele care au avut hituri de vara in anii '90.  Nu putem remarca absolut nici o prestatie decat daca vrem sa o facem intr-un mod peiorativ.

Povestea este slaba si isi dezaluie orice umbra de mister in rimele zece minute. Spre lauda producatorilor, macar nu au incercat sa compenseze toate lipsurile cu scene de sex inutile si explicite, desi ar fi fost binevenite in contextul plictisitor al filmului.

Se pare ca filmul ar avea ceva legatura cu niste evenimente reale. Atat de profesionist a fost realizat acest film, incat intr-o scena in acre cineva trebuia torturat cu ace, acestea au trecut prin protectia actorului respectiv si i-au gaurit serios piele. Prea multe nu sunt de zis despre acest film, asa ca las trailerul sa incerce sa va convinga:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!