miercuri, 1 octombrie 2014

If Only (2004)

Gen: Drama

Distributie: Jennifer Love Hewitt, Paul Nicholls, Tom Wilkinson, Diana Hardcastle, Lucy Davenport

Regizor: Gil Junger [a mai regizat: Christmas Bounty(2013), Rip City(2011), Teen Spirit(2011), Christmas Cupid(2010), My Fake Fiance(2009)]

Nota Gealapa: 7.90

Un tanar om de afaceri are nevoie de o tragedie in viata lui, pentru a pune dragostea inaintea serviciului si entru a-si deschide inima in fata iubitei lui.

Se are ca, in ultima vreme cel putin, daca vreau sa vad un film cu adevarat bun, trebuie sa ma orientez spre filmele sensibile. Acesta este despre iubire, despre a doua sansa si despre ocazii irosite. Se vede mana unui regizor experimentat, chiar daca acesta si-a facut mana in rincipal in filme de televiziune.

Distributia este ok, desi numele nu va vor da pe spate. Protagonistii nu fac niste interpretari memorabile, sau nominalizate pentru vreun premiu, ceea ce ma face sa apreciez chiar mai mult regizorul, pentru ca a reusit sa creeze o poveste impresionanta, fara aportul major al actorilor. Chiar si asa, cred ca este cel mai bun rol in care am vazut-o vreodata pe Jennifer Love Hewitt; aici cred ca si-a atins potentialul maxim. In plus, cantecele pe care chiar ea le canta in film...tot ea le-a si compus.

Filmul are si partile lui mai putin bune, dar acestea se pierd in peisaj. Ca sa pot scrie aceste randuri, a trebuit ca dupa ce am oprit filmul sa beau vreo trei limonade sa imi treaca inceputul de greata pe care il aveam dupa anumite replici aproape insuportabil de siropoase. Este important, insa, sa ramanem cu mesajul filmului si sa trecem cu vederea cele cateva mici operatiuni. Pentru barbati, asta e filmul perfect pe care sa il vada impreuna cu iubita si l-a sfarsit sa o priveasca in ochi si sa ii spuna un sincer "te iubesc". The good sex will be discovered that night.

Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!