duminică, 12 octombrie 2014

Thanks for Sharing (2013)

Gen: Comedie

Distributie: Mark Ruffalo, Tim Robbins, Gwyneth Paltrow, Josh Gad, Joely Richardson

Regizor: Stuart Blumberg [aflat la prima experienta ca regizor]

Incasari: 2.000.000 $

Nota Gealapa: 6.40
Metascore: 54/100

Aceasta comedie romantica aduce impreuna trei personaje care invata sa faca fata unei lumi provocatoare si, deseori, derutanta, in timp ce lupta impreuna cu acelasi demon interior: dependenta de sex.

Un subiec t ca dependenta de sex iti poate oferi nenumarate situatii amuzante, daca alegi sa faci doar comedie. Acest film, insa, a vrut sa se ia in serios si sa ofere si putina drama, dar pentru asta ar fi avut nevoie de un regizor mai experimentat, nu de unul care pana la acest film nu regizase nici macar un scurt metraj.Din fericire, lucrurile bune din acest film sunt putin mai multe decat cele rele, rezultand astfel un film agreabil.

Distributia reprezinta, poate, principala arma a acestei productii. Desi nu vorbim de monstri sacri ai cinematografiei, avem parte de actori experimentati care au avut aici interpreari foarte bune. Desi nu ei au rolurile principale, i-as scoate in evidenta pe Josh Gad si e Gwyneth Paltrow ca avand cele mai reusite si impresionante prestatii.

Finalul nu este nici el cel maoi logic, cum sunt si alte cateva scene pe parcursul filmului crae nu au nici un inteles si nici un scop in desfasurarea actiunii si care ar fi trebuit cumva explicate. In afara de asta filmul este unul agreabil, care nu va va face sa radeti cu hohote, dar nici nu veti simti cele doua ore cat dureqaza ca o povara.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!