miercuri, 22 octombrie 2014

Third Person (2013)

Gen: Drama

Distributie: Liam Neeson, Mila Kunis, Adrien Brody, Maria Bello, Kim Basinger

Regizor: Paul Haggis [a mai regizat: The Next Three Days(2010), We Are the World 25 for Haiti(2010), In the Valley of Elah(2007), Crash(2004), Ghost of a Chance(1998)]

Incasari: 1.000.000 $

Nota Gealapa: 6.65
Metascore: 38/100

Actiunea urmareste trei povesti de dragoste care aparent nu au nici o legatura una cu cealalta, in trei orase diferite: New York, Roma si Paris.

Acest film este mult prea inteligent pentru mine. Timp de aproape doua ore am urmarit trei povesti dramatice, una mai puternica decat cealalta, cu cateva neconcordante care m-au deranjat pe toata durata filmului, pe care finalul le-a lamurit. Chiar si asa, nu indraznesc sa afirm ca am inteles 100% ce se intampla acolo si, cel mai probabil, va trebui sa mai vad odata tot filmul si sa fiu atent la unele detalii pe care le-am ignorat, pentru a-l intelege in totalitate. Durata prea mare si ceata deasa care ramane la final sunt principalele motive pentru care nota nu este mai mare.

Distributia este una de vis si pe langa numele enumerate mai sus mai aveti ocazia sa ii vedeti in actiune pe James Franco sau Olivia Wilde. Chiar daca nu toti evolueaza la cel mai inalt nivel, cu asemenea nume stranse impreuna este clar ca interpretarea este una de calitate si reprezinta punctul forte al acestui film, in principal datorita prestatiilor protagonistelor mai degraba decat al barbatilor.

Paul Haggis a creat asteptari mari dupa ce a castigat un Oscar pentru Crash, asa ca filmele lui sunt urmarite cu mare interes acum, dar acesta nu reuseste sa isi duca misiunea pana la sfarsit. Din unctul meu de vedere, l-as compara cu un joc de "tease & denial". Poate greutatea cu care s-au gasit fonduri pentru acest film ar fi trebuit interpretate ca un semn divin...


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!