duminică, 5 octombrie 2014

Perkins' 14 (2009)

Gen: Horror

Distributie: Patrick O'Kane, Richard Brake, Michale Graves, Mihaela Mihut, Shayla Beesley

Regizor: Craig Singer [a mai regizat: Dark Ride(2006), A Good Night to Die(2003), Dead Dogs Lie(2001), Animal Room(1995)]

Nota Gealapa: 5.75

Intr-un orasel american, ajutorul de serif aflat in tura de noapte descopera ca unul din oamenii pe care ii are in custodie poate fi cel care i-a rapit fiul in urma cu zece ani.

Urmarind acest film, timpul a devenit relativ si 90 de minute au parut a fi trei ore. Atat de plictisitor si lipsit de orice logica a fost in majoritatea timpului. Ideea este originala si cam asta este singurul lucru bun. Din pacate, nu este dezvoltata intr-un mod care sa faca aceasta poveste agreabila. Putinii bani care au fost disponibili pentru realizarea acestui proiect cred ca au fost cheltuiti in totalitate pentru a face cateva scene gore decente.

Distributia este formata din ilustri anonimi care vor ramane asa si dupa aparitia in acest film. Un lucru care merita mentionat este ca din distributie face parte si o romanca. Mihaela Mihut a fost distribuita in rolul uneii sotii adulterine si cu creier in cantitati limitate.

In ciuda unui inceput promitator si intrigant, care salveaza cat de cat impresia generala, restul filmului devine din ce in ce mai plictisitor pe masura ce povestea inainteaza. Finalul  este pur si simplu cumplit iar aparitia genericului va va smulge un oftat de usurare ca totul s-a terminat.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!