duminică, 26 octombrie 2014

The Details (2011)

Gen: Comedie

Distributie: Tobey Maguire, Elizabeth Banks, Laura Linney, Ray Liotta, Dennis Haysbert

Regizor: Jacob Aaron Estes [a mai regizat: Mean Creek(2004)]

Incasari: 100.000 $

Nota Gealapa: 6.10
Metascore: 56/100

O familie de ratoni care devasteaza gradina unei familii porneste o reactie in lant de tensiuni domestice, infidelitati si crima.

Cu siguranta, este una din povestile alea ciudate, relativ amuzante, dar stii ca omul care a scris-o are niste probleme serioase. Strict din punct de vedere al comediei, filmul este un esec si nu imi aduc aminte sa fi ras cu adevarat la vreo scena. Povestea insa te face sa nu pleci din fata televizorului pentru ca esti curios cum se descurca niste te al naibii de incurcate.

Distributia este ok, cu o singura exceptie. Se pare ca regizorilor de la Hollywood inca li se pare ok sa il distribuie pe Tobey Maguire in roluri de barbat. Acest copil imbatranit, nu m-ar putea convinge ca este un barbat puternic nici daca l-as vedea in fata mea tinand intr-o mana un pistol, in cealalta o  maceta, in gura un trabuc, ar fi dezbracat de la brau in jos iar penisul lui ar fi legat de o glezna ca sa nu il deranjeze la mers . El este destul de talentat, dar pur si simplu nu arata ca un barbat si nu  cred ca ma poate convinge in alte roluri decat cele de adolescent puber. Pe de alta parte, nici dintre ceilalti membri ai distributiei nu pot distinge vreo prestatie remarcabila.

Primul cuvant care imi vine in minte cand ma gandesc la acest film este "dejavu", pentru ca abordeaza actiunea izbitor de asemanator cu American Beauty. Oricat de ciudata ar fi povestea si oricat de neagra este comedia din acest film, este unul din cele pe care trebuie sa le vedeti, pentru ca va aparea la un omentdat intr-o discutie si va fi cool sa stiti despre ce e vorba.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!