duminică, 26 octombrie 2014

Hell Baby (2013)

Gen: Comedie

Distributie: Rob Corddry, Leslie Bibb, Alex Berg, Keegan-Michael Key, Robert Ben Garant, Thomas Lennon

Regizor: Robert Ben Garant [a mai regizat: Balls of Fury(2007), Reno 911!: Miami(2007)]

Buget: 2.500.000 $
Incasari: 10.000 $

Nota Gealapa: 4.85
Metascore: 41/100

Un cuplu care asteapta un copil se muta in cea mai bantuita casa din New Orleans si cheama un echipaj de elita in domeniul exorcizarilor pentru a-i salva de un bebelus demonic.

Tratat serios, acest scenariu ar fi putut oferi un film de groaza mediocru, dar alegand calea comediei a iesit o productie sub-mediocra si plictisitoare cu glume in mare voga la inceputul anilor '90. Daca mai adaugam si bugetul foarte limitat, obtinem reteta perfecta pentru un esec rasunator.

Distributia are cateva nume cunoscute, dar cunoscute in principal unor diverse showuri de divertisment de pe la diverse televiziuni. Acestia nu si-au putut schimba stilul de actorie, ramanand blocati in comedia de platou tv, care nu functioneaza de fiecare data pe marele ecran. In plus, din acest motiv am avut tot timul senzatia ca din clipa in clipa urmeaza publicitatea.

Singurul motiv pentru care primeste nota de trecere este ca, desi penibil, ne ofera un gen nou de penibilitate, diferit de cel din Scary Movie, de exemplu si pentru ca destul bucati din film sunt improvizate de catre protagonisti. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!