duminică, 26 octombrie 2014

We're the Millers (2013)

Gen: Comedie

Distributie: Jennifer Aniston, Jason Sudeikis, Emma Roberts, Will Poulter, Ed Helms

Regizor: Rawson Marshall Thurber [a mai regizat: The Mysteries of Pittsburgh(2008), Dodgeball: A True Underdog Story(2004), The Band(1999)]

Buget: 37.000.000 $
Incasari: 552.000.000 $

Nota Gealapa: 7.45
Metascore: 44/100

Un dealer de droguri veteran isi creeazao familie falsa, ca parte a planului sau de a transporta o cantitate uriasa de marijuana din Mexic in SUA.

Intriga, desi originala, este destul de trasa de par, dar sa fim indulgenti pentru ca vorbim de un film de comedie si atat, unde sunt permise mai multe lucruri. Este de departe cel mai amuzant film pe care l-am vazut de multa vreme incoace. Banii conteaza peste tot, inclusiv in detaliile filmelor de comedie fara de care am fi vorbit doar de un scenariu bunicel irosit cu prisosinta.

Distributia este exact ce trebuie pentru un asemenea film. Tinand cont ca parca toti au prins o forma buna la filmari, s-a simtit chimia dintre protagonisti si au iesit niste scene foarte foarte bune. Nu prea pot sa zic nimic de rau nici de Sudeikis, pe care, de altfel, il detest ca actor.  NIci nu putev sa avem vreun remarcat insa, pentru ca toti au prestat in nota filmului, adica bine.

Filmul este"politically incorrect", cu multe situatii hilare si un final asa cum trebuie sa fie. Ce e curios, este faptul ca desi vorbim despre un film cu fabricanti si traficanti de droguri, e intreaga durata a filmului nici un personaj nu este prezentat consumand substante interzise.Dua incheierea filmului exista si o mica parte de balbe de la filmari si ea foarte amuzanta. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!