joi, 23 octombrie 2014

Knights of Badassdom (2013)

Gen: Fantastic

Distributie: Ryan Kwanten, Steve Zahn, Peter Dinklage, Summer Glau, Joshua Malina

Regizor: Joe Lynch [a mai regizat: Chillerama(2011), Wrong Turn 2: Dead End(2007)]

Incasari: 100.000 $

Nota Gealapa: 5.90
Metascore: 56/100


Membrii unei comunitati LARP invoca din greseala un demon din iad si trebuie sa suporte consecintele.

Nici nu pot descrie in cuvinte absurditatea acestui film cu, despre si pentru membrii comunitatii LARP, sau pentru ciudati, cum mai sunt ei cunoscuti. Singurii oameni care au platit bilet sa vada aceasta incercare esuata de film sunt membrii aceleiasi comunitati. Efectele sunt deplorabile si, avand in vedere subiectul, era de asteptat ca logica sa lipseasca si ea cu desavarsire. Singurele motive pentru care acest film primeste o nota asa mare sunt faptul ca, uneori, este atat de prost incat e buna si pentru ca morala filmului este ca muzica rock este mai puternica decat orice alta forta.

Distributia nu este compusa in intregime numai din anonimi, dar si fetele familiare sunt tot actori de mana a doua. Nu am mai vazut atata exagerare in interpretare din tineretea lui Jim Carey. Este greu sa nominalizez pe cineva care nu a fost penibil in prestatia din acest film.

Aveam pretentii ceva mai mari de la acest film, dar nu este decat o adunatura de stereotipuri si cred ca nici membrii comunitatii pe care o reprezinta nu au fost foarte multumiti de ce au vazut. Oricat de trist ar fi asta, cel mai reprezentativ film care abordeaza cat de cat aceeasi tema rmane The Dorkness Rising. Peste multi ani de zile extraterestrii vor vedea acest film si vor intelege de ce rasa umana s-a autodistrus. Recunosc ca pe alocuri mai avem parte de cate o scena decenta si incerc sa fiu obiectiv si imi dau seama ca nu sunt chiar in ublicul tinta. Daca aveti pana in 14 ani s-ar putea sa va para mai interesant, dar daca ati depasit aceasta varsta si tot vreti sa va incumetati sa vedeti acest film, trimiteti-va neuronii intr-o mini-vacanta.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!