joi, 2 octombrie 2014

Dark Skies (2013)

Gen: Thriller

Distributie: Keri Russell, Jake Brennan, Josh Hamilton, Dakota Goyo, Kadan Rockett

Regizor: Scott Stewart [a mai regizat: Priest(2011), Legion(2010)]

Buget: 3.500.000 $
Incasari: 18.000.000 $

Nota Gealapa: 6.60
Metascore: 50/100

Membrii unei familii afla ca sunt tinta unei forte terifiante s mortale, atunci cand viata lor linistita este zdruncinata de o serie de evenimente inspaimantatoare.

Acest film reprezinta dovada ca nu ai nevoie de un buget urias pentru a realiza un film agreabil, care sa te tina in suspans pe aproape intreaga lui durata si care sa te sperie serios de cateva ori. Desigur, cu mai multa atentie la cateva mici detalii filmul ar fi putut fi unul memorabil.

Distributie este ok, cu cateva nume solida, dar aici se vede poate cel mai mult lipsa unui buget mai mare. Niste protagonisti mai experimentati, mai buni si, implicit, mai scump, scenariul ar fi putut fi mai bine pus in valoare si ar fi imresionat si la capitolul interpretare. Keri Russell straluceste (se vede ca rolul a fost scris entru ea), dar, din pacate, nu putem spune acelasi lucru si despre partenerul ei.

Reactia principala pe care mi-a provocat-o acest film este cea de surprindere. Printre cateva clisee carora nu le mai dau importanta si o oarecare criza de identitate (SF, horror, thriller), este cu siguranta filmul care mi-a insuflat cea mai multa teama. Finalul lasa. mi se are mie, loc pentru o continuare, care sper din tot sufletul sa aiba loc. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!