luni, 13 octombrie 2014

The Collection (2012)

Gen: Thriller

Distributie: Josh Stewart, Emma Fitzpatrick, Cristopher McDonald, Lee Tergesen, Tim Griffin

Regizor: Marcus Dunstan [a mai regizat: The Collector(2009)]

Buget: 10.000.000 $
Incasari: 7.000.000 $

Nota Gealapa: 6.45
Metascore: 38/100

Un barbat care scapa din mainile criminalului in serie intitulat colectionarul, este santajat pentru a salva o fata tinuta prizoniera in de acelasi criminal.

Aceasta continuare a filmului The Collector, este aproape la fel de reusit ca si prima parte. Mica diferenta este data de factorul surpriza, care nu mai este asa mare in al doilea film, fiind deja obinuiti cu scenele de o violenta iesita din comun si cu fata criminalului. In rest, filmul respecta intocmai detaliile cu care ne-a obisnuit, adica scene gore exaggerate dar de la care nu-ti poti lua ochii, efecte vizuale ok, suspans omniprezent si un final care lasa loc de inca un sequel.

Distributia are cateva nume destul de cunoscute, tocmai de aceea intepretarile nu sunt la fel de jalnice ca in alte filme de gen. In continuare nu putem remarca vreo prestatie emotionanta, dar avem parte de performate corecte si de o protagonist extreme de sexy.

Aceasta serie abordeaza acelasi stil ca Saw sau Feast, asa ca daca va plac acest gen de filme cu metode de tortura si capcane inteligente, o sa va placa si acesta. In plus, in cazul in care aveti memoria scurta, pe generic de mai sunt aratate inca odata modul cum a murit sau supravietuit fiecare dintre protagonist. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!