marți, 7 octombrie 2014

Austenland (2013)

Gen: Romantic

Distributie: Keri Russell, JJ Feild, Jennifer Coolidge, Bret McKenzie, James Callis

Regizor: Jerusha Hess [aflata la primul lung metraj]

Buget: 4.900.000 lire sterline
Incasari: 3.000.000 $

Nota Gealapa: 6.40
Metsascore: 42/100

O femeie obsedata de serialul Pride and prejudice, calatoreste intr-un parc tematic Jane Austen in cautarea gentelmanului perfect.

Acesta este filmul perfect pe care sa il vizionezi langa o femeie si sa te prefaci ca iti place doar ca sa demonstrezi cat de sensibil esti. Scris de o femeie, regizat de o femeie si o poveste ciudata care se invarte tot in jurul unei femei. Vazandu-l singur, mie nu mi-a placut atat de tare si il incadrez in categoria filmelor de duzina.

Distributia este ok pentru acest gen de film. Nu este usor sa gasesti barbati care sa se potriveasca in astfel de roluri sensibbile... aproape feminine. Nici Keri Russell nu o sa mentioneze la batranete acest film ca fiind realizarea de care este cea mai mandra.

Cred ca singurele persoane care vor indragi cu adevarat acest film sunt fanele Jane Austen, pentru ca fani nu red ca are. Este interesant si diferit totusi sa vezi un film modern cu o atmosfera de epoca, iar cele cateva scene de comedie reusite si finalul neasteptat fac ca acest film sa nu fie chiar o pierdere de timp.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!