duminică, 15 octombrie 2017

You Kill Me (2007)

Gen: Comedie, Crima, Romantic

Distributie: Ben Kingsley, Téa Leoni, Luke Wilson, Dennis Farina, Philip Baker Hall

Regizor: John Dahl [a mai regizat: Bad Girls(2012), Cooper and Stone(2011), The Line-Up(2007), The Line-Up(2006), The Great Raid(2005)]

Buget: 4.000.000 $
Incasari: 3.000.000 $

Premii:
- Feature Film - Limited Release, Prism Awards, 2008

Nota Gealapa: 6.45
Metascore: 64/100

In timp ce se reface pe Coasta de Vest, un asasin alcoolic se imrieteneste cu o femeie guraliva care s-ar putea sa ii fie de folos cand va trebui sa se intoarca in Buffalo sa incheie niste rafuieli vechi.

Este un film destul de interesant, cu mult umor negru care nimereste in destule ocazii poantele. Intriga este destul de originala si ofera destul potential pentru scene de comedie. Este un film atat de linistit, incat nu cred ca mi-a crscut pulsul nici macar odata pe toata durata lui. Da e previzibil, da nu este cel ami palpitant film din lume, dar este suficient de agreabil incat sa fie interesant.

Distributia este si ea interesanta. Propune cateva nume cu foarte mare experienta, pe acre este mereu o placere sa le vezi in actiune. In rolul principal este Ben Kingsley, care are o prestatie eleganta si credibila. Am avut o problema cu interpretarea Téei Leoni, pe acre a fost ciudat sa o vad in pielea unui personaj atat de linistit, fiind obisnuit cu ea in roluri mai agitate, dar si ea a facut o treaba decenta.

Nu este un film care sa va provoace hohote de ras in cascada, dar atunci cand o veti face veti aprecia glumele inteligente. Este un film simplu, fara zorzoane si fara pre multa tehnologie, care se bazeaza exclusiv pe un scenariu destul de bine scris is pe o mana de actori experimentati. Calificativul general pe care l-as acorda acestui film este "decent".


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!